Generál- Építő '98 Kft

Pályázatok

Kedvezményezett neve: GENERÁL-ÉPÍTŐ 98 Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00814

Projekt címe: „A GENERÁL-ÉPÍTŐ 98 Kft. versenyképességének javítása Berettyóújfaluban”

Fejlesztés tárgya, célja:

A Kft. továbbfejlődésének lehetőségét olyan új, innovatív korszerű eszközpark és infrastruktúra kiépítésében látja, amely a jelenlegi építőipart érintő munkaerő piaci helyzetben a meglévő létszám megtartása mellett a cég kapacitásainak növekedésére ad lehetőséget. A projekt megvalósítása lehetővé teszi a piaci igényekhez alkalmazkodó technológiai megújulást, ezáltal a termelékenység hatékonyságának növekedését és új piaci szegmensek elnyerését.

Szerződött támogatás összege: 125.299.270 Ft.

Projekt tartalmának részletes bemutatása:

A projekt keretében megépül egy bruttó 1.348,62 m2-es építőipari gép és alapanyag tároló, az építési munkák végzéséhez szükséges előkészítő, szerelő munkák elvégzésére alkalmas logisztikai épület (984 m2 zárt csarnok, a két logisztikai raktárrészt összekötő 308 m2-es fedett terület, 10 m2 iroda, ill. szociális helyiségek). Az épületen 50 kWp napelem kerül elhelyezésre. A projekt keretében a Kft. fő építőipari kivitelezési tevékenységéhez kapcsolódóan, a nagytömegű beton-munkafolyamatokhoz szükséges csúcstechnológiájú Somero Copperhead XD 3.0 lézeres betonsimító gép kerül beszerzésre.

A vállalkozás munkavállalói létszáma a megnövekedett kapacitások miatt stabil marad, illetve az új megrendelések eredményeként 2-3 fővel növekedhet is. A hatékony, gyors munkavégzés miatt a vállalási árakat is rugalmasan tudja a Kft. igazítani a versenytársak áraihoz képest, így a cég versenyképessége jelentősen növekszik.

A projekt keretében a Kft. 1 fő irodai munkatársa egy 30 órás IKT képzést kíván elvégezni, annak érdekében, hogy a digitális technológia használatához szükséges kompetenciákat megszerezze. Továbbá a vállalkozás stratégiai tanácsadást kíván igénybe venni 125 óra időtartamban.

 

Projekt tényleges fizikai befejezési dátuma: 2023. június 21.

This will close in 0 seconds